Laminaat en Parketvloer leggen

Ruko Montage heeft jaren ervaring met het vakkundig leggen van laminaat en parketvloeren. Het leggen van een laminaatvloer is een klus die veel mensen zelf willen doen maar om een vakkundig resultaat te krijgen is het belangrijk om deze op de juiste manier te leggen. Denk aan het krimpen en uitzetten van de vloer als gevolg van temperatuurwisselingen, als de vloer vakkundig wordt gelegd bent u er van verzekerd dat deze strak blijft liggen en dat er geen kieren of naden zichtbaar worden, dat de randen en plinten exact worden afgewerkt en dat de vloer niet onnodig resoneert wanneer mensen er op lopen. Dit laatste is heel belangrijk voor mensen die benedenburen hebben in een appartementencomplex of een flat.

Het leggen van een laminaatvloer is geen moeilijke klus, maar een precisie werk waar aandacht aan geschonken dient te worden. Wij gebruiken het juiste gereedschap om de laminaatvloer optimaal te leggen. Met dit gereedschap en onze ervaring kunnen wij voorkomen dat er naden en kieren ontstaan. Bij de hoeken, rond deuren en kozijnen zult u merken dat wij het vak van vloeren leggen verstaan, door de plinten precies passend te maken en correct te plaatsen wordt uw laminaatvloer een echt mooie vloer.

Wilt u meer informatie of advies? Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs om u te adviseren.

Wij werken o.a in Heemskerk, Uitgeest, Beverwijk, Castricum, Limmen, Alkmaar, Amsterdam, Purmerend, Zwaag, Amstelveen, Schagen, Enkhuizen, Hoorn, Krommenie, Assendelft, Zaandam, Wervershoof kunt u ons vinden, alsook in uw woonplaats!

Neem vrijblijvend contact met Ruud via 06-15 00 52 54 of mail naar info@rukomontage.nl